diumenge, 6 de març del 2016

Activitats Falles i Escola de Pasqua



FALLA: CUENTOS DE AYER Y DE HOY
Lunes 14 de marzo a partir de las 17h. (patio de primaria)
(venid con blusón y pañuelo)

A las 9h. Empezaremos la “plantà” de la falla, y a lo largo del día las clases irán bajando sus trabajos. Si queréis colaborar en la falla, poneos en contacto con la Directiva. Sugerencias: traer personajes de cuentos (en cartón)

A las 17h. Tendremos merienda (batidos y valencianas), charanga, pasacalle y muchas sorpresas más… Pondremos nuestras creaciones (incluso fotos escaneadas, si queremos). Escribiremos nuestros cuentos favoritos (con post-it que repartiremos).

A las 17:45h. Saldremos a la Plaza Mayor a tirar petardos (cada uno traerá los suyos). Habrá una mesa para que podáis rellenar la autorización que tienen que llevar los niñ@s, de 8 a 12 años, para tirar petardos (Anexo II del Decreto 19/2011, de 4 de marzo, del Consell).

Sobre las 18:30h. Volveremos al cole, disfrutaremos de un castillo de fuegos artificiales que dará comienzo a la “cremà” de nuestra falla, con el deseo que el próximo año podamos seguir disfrutando de nuestros pequeños artistas y sus fantásticas obras de arte.


ESCUELA DE PASCUA

Los interesados en utilizar la escuela de pascua (24, 29, 30 i 31 de marzo y 1 de abril), podéis pasar por el despacho a. recoger la información y rellenar la inscripción, o bien , o bien descargarla desde aquí.

 

                                                                                                                                                                      


FALLA: CONTES D'AHIR I DE HUI
Dilluns 14 de març a partir de les 17h. (pati de primaria)
(veniu amb brusa i mocador)

A les 9h. Començarem la "plantà" de la falla, i al llarg del dia les classes aniran baixant els seus treballs. Si voleu col·laborar en la falla, poseu-vos en contacte amb la Directiva. Suggeriments: portar personatges de contes (en cartró)

A les 17h. Tindrem berenar (batuts i valencianes), xaranga, cercavila i moltes sorpreses més... Posarem les nostres creacions. Escriurem els nostres contes favorits (amb post-it que repartirem).

A les 17:45h. Eixirem a la Plaça Major a tirar petards (cadascun en portarà els seus) . Hi haurà una taula perquè pugeu omplir l'autorització que han de portar els xiquets/-es de 8 a 12 anys, per a tirar petards (Annex II del Decret 19/2011, de 4 de març, del Consell) .

Sobre les 18:30h. Tornarem al col·le, gaudirem d'un castell de focs artificials que dóna començament a la "cremà" de la nostra falla, amb el desig que l'any que ve podem continuar gaudint dels nostres xicotets artistes i les seues fantàstiques obres d'art.

http://picasion.com/

ESCOLA DE PASQUA


Els interessats a utilitzar l'escola de pasqua (24, 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril), podeu passar pel despatx a arreplegar la informació i omplir la inscripció, o be descarregarla des d'ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada