dimecres, 25 de novembre del 2015

A l’Almassil arriva el Nadal ple d'activitats

Molt prompte arrivará la ilusió de Nadal al CEIP l'Almassil amb activitats per que participe tota la Comunitat educativa.


Com no pot ser d'una altra manera, hem de decorar el nostre cole, i vos demanem ajuda: 
  • Concursos de dibuixos per a alumnat d'Infantil “La pau escomença en unsomriure”. BASES (També Primaria però fora de concurs)
  • Decoració de l'HALL. Necessitem que mos ajudeu, portant al cole el cartó de rolls de paper higiènic o de cuina. De dilluns a dijous de 15:30 a 16:45
    Aportacions de dibuixos nadalencs dels alumnes de primària.
Font imatge:  elcoleccionistadelashistorias.blogspot.com

També hi hauran campanyes solidaries
  • III Campanya d'arreplegada d'aliments: “FICA el TEU quilo D’IL.LUSIÓ”. Desti CREU Roja MISLATA. Arreplegada semana del 1 al 4 de decembre. Esta volta vos demanem que des de casa i en molta imaginació disfrasseu els aliments no peridors que vullgau donar en un personage del betlem solidari que adornarà part de l'HALL. Si solament voleu colaborar en la donació d'aliments els podreu depositar en les caixes que estaran colocades en el “HALL” de l'edifici de primaria.
  • IV Campanya d'arreplegada de joguets: “El MEU JOGUET, la TEUA IL.LUSIÓ, NOSTRA FELICITAT”. Desti Creu Roja de MISLATA. Arreplegada setmana del 1 al 4 de decembre
Font imatge:  elcoleccionistadelashistorias.blogspot.com

I per viure del Nadal al CEIP l'Almassil
  • Jornada de portes obertes per a admirar la decoració nadalenca. Les vesprades dels dies 21 i 22 de Desembre (Accès per la porta principal a l'edifici de primària).
  • Safari fotogràfic en la jornada de portes obertes. BASES
  • A més, totes les classes desenvoluparan programació pròpia del cole i ens esperen grans sorpreses. Comptarem amb "La Xaranga L'Almassil", que amenitzarà totes les activitats davall la batuta del Director Miquel Fabra.
  •  Visita Reial de SSMM Els Reis Mags per al dia 22 de desembre.

Font imatge:  www.freekidstories.org



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada