divendres, 20 de novembre del 2015

Comisió AMPA sobre Hort escolar

El curs anterior es van fer al CEIP l'Almassil algunes visites a algun hort proper com activitat extraescolar, i des de l'AMPA volem que l'horta tinga mes protagonisme al col·legi com part de la nostra identitat, Cultura i Educació. Per eixe motiu hem començat a treballar des d'una comisió de pares de l'AMPA per aconseguir que l'hort escolar siga una realitat per la Comunitat Educativa del CEIP l'Almassil.

Font imatge: www.escolalledoner.com

Actualment estem estudiant totes les opcions que poden fer l'hort escolar possible a curt plaç al CEIP l'Almassil, facilitant el que pugam des de l'AMPA.  Entre els contactes inicials cap resenyar la trobada amb l'Animeta EDUCA, equip de formació i sensibilització de l'associació per a l'Agricultura ecològica l'Animeta de Quart de Poblet, que ja está coordinant activitats al respecte en col·legis de Quart de Poblet i voltants. A continuació un parell de videos que ilustren la seua iniciativa:




Hem descobert que les possibilitats d'integrar l'hort a l'escola son moltes, i confiem en poder donar prompte bones noticies per este curs, i continuar treballant per que en propers cursos vaga ampliant-se la iniciativa i cobrant mes força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada