dissabte, 4 de juny del 2016

Festa fi de curs 2016


El proper divendres 17 de juny es celebrarà la tan desitjada festa de fi de curs dels nostres fills/es, i ja queden pocs dies, per això, us comptem la programació:

18h.- COMENÇA LA FESTA. Obertura porta de C/ Baix Segura.
18:10.- COMENÇAMENT I PRESENTACIÓ DE FESTA.
20:45-21:45h.- ARREPLEGA D'ENTREPANS I BEGUDA.
22-23:00h.- SOPAR I MÚSICA AMBIENT. EL BAR ESTARÀ TANCAT.
23-02:00h.- DISCOMÓBIL.
02:00h.- Arreplega i despedida. 

Font: www.cpsonferriol.net

 Des de la vesprada tindrem:
  • BAR amb beguda fresqueta i picoteig. No s'entregaran tiquets el dia de la festa i cal arreplegar-los al despatx de l'AMPA. Tots els detalls del que s'ofertarà i preus cal consultarlos a la Circular
  • Per motius d'organització, els carnets acreditatius als xiquets/es a la participació de les "OLIMPIADAS L'ALMASSIL" i els tiquets d'entrepans i beguda que donen dret a la reserva per a eixe dia, es podran arreplegar en horari AMPA els dies dijous 2 i 9 de juny de 17:00-18:00h, o dilluns 6 de juny de 9:15 – a 10:30h. Tots els participants, amb independència de les proves realitzades tindran el seu obsequi.

Esperem la vostra assistència perquè la festa siga un èxit, i sobretot, que els nostres fills/es ho recorden com un dia especial.

NOTA: La Directiva es reserva el dret de poder modificar els horaris, la qual cosa s'informarà eixe mateix dia per megafonia.

Es recorda que estan prohibit fumar en els centres escolars, així com el consum de begudes alcohòliques, per la qual cosa es prega es complisca la normativa.


Circular JPG (Valencià)

Circular JPG (Castellà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada